Alles over Sweetfeesten

het nummer 1 tierfeest van nederland!

Leuk dat je er bent!

Welkom bij SWEETFEESTEN! Na de start van Sweetfeesten in juni van 2013 is het evenement een begrip onder de jongeren geworden van 12 t/m 15 jaar! Het concept Sweetfeesten is speciaal voor jongeren bedacht om ze op een verantwoordelijke en vooral veilige manier kennis te laten maken met het uitgaansleven!

Bij Sweetfeesten staat 1 ding centraal & dat ben JIJ! Wij als organisatie vinden het belangrijk dat jij de ultieme ervaring krijgt bij Sweetfeesten! Deze ultieme ervaringen proberen wij te realiseren door te werken met de ALLERLEUKSTE thema’s, de BESTE deejays, de TOFSTE acties & natuurlijk door alleen maar GEZELLIGE bezoekers te hebben waaronder jij!

Jouw mening telt! Denk jij dat je een SUPER TOF idee hebt om Sweetfeesten nog leuker te maken? Voel je dan vrij om ons een berichtje te sturen via het contactformulier & misschien zetten wij jouw idee wel om in realiteit!

Met onze strikte huisregels zorgen wij ervoor dat de jongeren zich altijd veilig voelen bij Sweetfeesten! Onze organisatie hecht veel waarde aan respect voor elkaar, bij Sweetfeesten zal die regel dus ook altijd nageleefd worden! Benieuwd naar al onze huisregels? Neem dan een kijkje op de ‘huisregels’ pagina!

Ben jij nog nooit bij Sweetfeesten geweest, maar ben je wel heel erg benieuwd? Kom dan gerust een keer langs bij een van onze edities, maar let wel op! Als je een keer bent geweest dan wil je gegarandeerd de volgende keer weer komen!!

Nog steeds vragen? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via ons contactformulier! Wij streven ernaar om jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

SWEETFEESTENVoor Jongeren, Door Jongeren

P.S. lijkt het jou ontzettend leuk om deel uit te maken van #TEAMSWEET door samen met ons te werken als promotor of misschien wel als artiest?! Neem dan contact met ons op via onderstaan formulier!