Alles over Sweetfeesten

het nummer 1 tierfeest van nederland!

SWEETFEESTEN is het nummer een tienerfeest van Nederland! Vanaf juni 2013 is SWEETFEESTEN een begrip voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Het concept SWEETFEESTEN is speciaal voor de jongeren gemaakt om verantwoord en veilig een gezellige avond in het uitgaansleven mee te maken! Bij SWEETFEESTEN zul jij een geweldige avond beleven met de leukste thema’s, de beste entertainment, de tofste deejays en de populairste artiesten! Uiteraard beleef jij de avond ZONDER alcohol, drugs en sigaretten.

SWEETFEESTEN heeft zich in de afgelopen jaren flink uit weten te breiden waardoor er inmiddels meerdere locaties zijn waar SWEETFEESTEN gehouden wordt. Neem gerust een kijkje in de agenda om te zien wanneer er een editie bij jou in de buurt is! Een ding vinden wij ontzettend belangrijk… bij SWEETFEESTEN staat respect voor elkaar altijd op nummer 1!

Uiteraard hebben wij ook onze vaste SWEET DJ CREW! Waar onze vaste deejays er voor zorgen dat het altijd een knalfeest wordt! Wij zien je graag op een van de SWEETFEESTEN edities, hier moet je zijn geweest!

Oja: wij zijn altijd op zoek naar leuke promotors en deejays in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar. Bekijk snel het contactformulier op onze website en schrijf jezelf geheel vrijblijvend in!

”SWEETFEESTEN – VOOR JONGEREN, DOOR JONGEREN”