Ons concept

‘’SWEETFEESTEN – HET NUMMER 1 TIENERFEEST VAN NEDERLAND!’’

SWEETFEESTEN is het nummer één tienerfeest van Nederland! Vanaf juni 2013
is SWEETFEESTEN een begrip voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Het concept SWEETFEESTEN is speciaal voor de jongeren gemaakt om verantwoord en veilig een gezellige avond in het uitgaansleven mee te maken. Bij SWEETFEESTEN zul jij een geweldige avond beleven met de leukste thema’s, de beste entertainment, de beste deejays en de populairste artiesten! Uiteraard beleef jij je avond ZONDER alcohol, drugs én sigaretten.

SWEETFEESTEN heeft zich in de afgelopen twee jaar uitgebreid en er zijn verschillende plekken waar ons feestje gehouden wordt. Neem gerust een kijkje in de agenda om te zien waar SWEETFEESTEN bij jou in de buurt gegeven wordt! Houdt de site ook goed in de gaten voor: aftermovie’s, foto’s en aankomende evenementen. Vergeet ook niet…. bij SWEETFEESTEN staat respect voor elkaar op nummer 1.

SWEETFEESTEN organiseert geweldige avonden in de vetste clubs en poppodia van ons land, met de beste DJ’s en artiesten van dit moment. Een avond vol verassingen met live optredens, vette thema’s (flirt, Halloween, las vegas etc), special effects (laser shows, live robot act etc) en variatie van de lekkerste (commerciële) muziek. Met onder andere in het verleden live optredens van Yellow Claw, Mr. Polska, SBMG, FMG, Broederliefde, Jokertje, Keizer, Ruud Veltkamp (GTST), Jayh Jawson, Matsoe Matsoe, JeBroer, GIO, Yes-R, Blasterjaxx, Alvaro, Artistic Raw, Darryl, Big Jake en nog veel meer!

Uiteraard hebben wij ook een vaste SWEET DJ CREW! Met o.a. Ricardo Castano zorgt de vaste SWEET DJ CREW dat elk feestje een knal feestje wordt! Wij zien je graag op één van de SWEETFEESTEN, hier moet je zijn geweest!

Oja: wij zijn altijd op zoek naar leuke promotors en deejays in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar. Bekijk snel het aanmeld formulier op onze website en schrijf jezelf in!

‘’SWEETFEESTEN – DOOR JONGEREN VOOR JONGEREN!’’