Veelgestelde vragen

 

Wij van SWEETFEESTEN willen er voor zorgen dat onze evenementen zo leuk mogelijk verlopen, daarom willen wij alvast wat vragen voor je beantwoorden, zodat jij en je ouders weten waar je aan toe bent!

Heb je na het lezen van deze pagina nog steeds vragen? Neem dan even contact via het contactformulier op: http://sweetfeesten.nl/contactformulier-ouders.

 

Hoe zit het met de veiligheid op SWEETFEESTEN?

op een SWEETFEEST wordt er, in samenwerking met de exploitatie, voor de maximale veiligheid gezorgd. Het veiligheidsteam bestaat uit gecertificeerde beveiligers i.s.m. sfeerbeheerders (toezichthouders vanuit de organisatie). Met z’n alle draagt dit team zorg voor de orde en handhaving!

 

Wat is de leeftijd voor SWEETFEESTEN?

De leeftijd voor de SWEETFEESTEN is vanaf 12 tot en met 15 jaar.

 

Gedragsregels

Bezoekers die op wat voor manier dan ook overlast aan de omgeving veroorzaken, worden niet toegelaten tot de SWEETFEESTEN.
We verlenen geen toegang aan mensen die in welke vorm dan ook spanningsvelden en/of agressiviteit met zich meebrengen.
Wanneer iemand ongewenste intimiteiten of aanstootgevend gedrag vertoont in de rij of op het evenement zelf, wordt geweigerd; je dient je overal en te allen tijde te gedragen. Respect voor jezelf, respect voor elkaar en respect voor de locatie staat voorop.
Alle vormen van agressie, bedreiging, mishandeling, intimidatie, discriminatie en racisme zijn verboden.
De SWEETFEESTEN crew/beveiliging en exploitant medewerkers hebben de bevoegdheid je te (laten) verwijderen of de toegang voor langere tijd te ontzeggen bij overtreding van dit huisreglement.

 

Kan ik tijdens het feest weer naar buiten?

Nee, eenmaal binnen is binnen. Het is absoluut niet toegestaan naar buiten te gaan tijdens het evenement. Het feestje vindt immers ook binnen plaatst, buiten heeft niemand wat te zoeken. Wil je naar huis voordat het feestje is afgelopen? Geef dit dan aan bij één van de beveiligers.

 

Wat zijn de kledingvoorschriften van SWEETFEESTEN?

Kom themagericht en feestelijk gekleed. Je gaat immers naar een feestje toe! Sportkleding, streetwear, caps, hoofddeksels en tasjes voor mannen zijn verboden.

 

Mag er gerookt worden tijdens SWEETFEESTEN?

Nee, bij SWEETFEESTEN mag er NIET gerookt worden. Ook is er GEEN mogelijkheid om naar buiten te gaan om daar te roken.

 

Worden er bij SWEETFEESTEN alcoholische dranken geschonken?

Nee, uiteraard niet. SWEETFEESTEN is speciaal voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar.

 

Is legitimatie verplicht op SWEETFEESTEN?

Ben jij 14 of 15 jaar? Dan ben je in Nederland verplicht in het bezit te zijn van een geldige ID kaart. Een kopie is niet geldig. Om te controleren wij jij bent, kunnen onze portiers vragen om jou legitimatie bewijs, zorg dus dat je deze altijd bij je hebt. Ben jij 12 of 13 jaar? Dan sta je bij je ouders in het pasport. Zorg dat je hier een KOPIE van bij je hebt. Buiten het feit om dat wij willen weten hoe oud je bent, is het ook belangrijk om te weten wie jij bent. Stel dat er een incident plaats vindt, willen wij graag weten met wie we te maken hebben.

 

Wat kost een entreekaartje voor SWEETFEESTEN?

Wij baseren de prijs op de locatie en wat voor soort feest wij organiseren. Dit verschilt van €5,00 voor een earlybird ticket (vroege voorverkoop kaartje) tot €10,00 in de normale voorverkoop. De prijzen geven wij altijd op onze social media en website. Ook is er altijd een mogelijkheid om aan de deur je kaartje te kopen, deze prijzen variëren tussen de €10,00 en €12,50. Voor meer informatie en prijzen van onze evenementen zie: http://sweetfeesten.nl/events

 

Hoelaat begint SWEETFEESTEN, en tot hoe laat kan ik naar binnen?

SWEETFEESTEN begint altijd om 20:30 en eindigt om 0:30. Daarnaast staat op de flyer, de website (http://sweetfeesten.nl/events) en de entreeticket altijd de tijden. LET OP: Je dient voor 22:30 binnen te zijn, want dan sluiten de deuren. Wil je later dan 22:30 komen? Neem dan van te voren contact op met de organisatie om dit te melden.

 

Waar kan ik kaartjes kopen voor SWEETFEESTEN?

SWEETFEESTEN heeft voor elke locatie een team van kaartverkopers rondlopen. Hier kan je je kaartjes halen. De namen van deze verkopers zijn te vinden op de facebook pagina van de desbetreffende locatie. Ook is het mogelijk om je kaartje online te kopen via Ticketscript (online via onze website). Dit kaartje moet je dan uiteindelijk uitprinten en meenemen naar het feest. Mocht je niet in staat zijn je kaartje in de voorverkoop te halen, dan is het ook mogelijk om aan de deur bij het feest zelf een kaartje te kopen.

 

Zijn er garderobes aanwezig op de locaties?

Ja, elke locatie waar wij feesten geven beschikt over een beveiligde garderobe. Houd er dan wel rekening mee dat dit maximaal €1,00 kan kosten. Bij het inleveren van je jas krijg je een kaartje, bewaar deze goed en maak er een foto van met je telefoon. Mocht je je kaartje verliezen, dan weet je altijd welk nummertje je had. Met het kaartje kan je na afloop je jas weer ophalen bij de garderobe.

 

Kan ik promotor/kaartverkoper worden bij SWEETFEESTEN?

Ja, graag zelfs! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiasten mensen die het gezicht willen zijn van SWEETFEESTEN. Dus hou je van uitgaan en heb jij een vlotte babbel? Vul dan het formulier in op http://sweetfeesten.nl/word-promotor en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!